Noterve taas! :D Anteeksi taas pieni hiljaisuus, on ollut taas kaikenlaisia kiireitä.. Kenelläpä nyt ei olisi? Uusi vuosi, uudet kujeet, sanoi Bilal. Kröhöm.. xP Uusi vuosi meni mukavissa merkeissä, hilluttiin Roosan kanssa pihalla, ja menin niille yöks... syötiin Fajitaksia, oli muuten aika hyvää ;3 Muttah, jooh hajoiltiin Roosan luona kaikelle, ja otettiin paljon kuvia Facebookiin! :) ja kaikenlaista hauskaa, mm. laitettiin Roosan amerikasta ostamat karvaiset tekoviikset ja hullut hatut päähän ja mentiin ulos käyttämään koiria lenkillä... Ihmiset kattoi kyllä HIEMAN hitaasti mut.. :''D sitä on liikkeellä. Ja meinasihan siinä mennä fiilis, kun lenkillä hukutin ranteestani joululahjaksi saamani Nominationin! Mutta onneks löysin sen maasta! :P Eli ei mennyt uusvuos pilalle! ;) onneksi! :D Eli oli kiva uusivuosi.

Tänään aamulla menin Roosan kanssa lenkille, ja se sit tuli meille. Meillä kuunneltiin musaa koneelt ja oltiin Facess :D ja sit mentiin kauppaan & Hesburgeriin hakee ruokaa ;p ja sit takasin meille--> syönti--> takas fb :D ja sit lopuks mentiin lenkille taas Roosan koirien kaa, ja kaaduin aika upeasti! -.-'' Uggit ja lumi = no good.

Muttah, huomenna olis tarkotuksena suunnata KAUPUNKIIN ostoksille Roosan ja äidin kaa (: Meinasin kattella H&M:mältä yhtä ihanaa uutta paitaa ainakin..;P Toivotaan vaan että huomenna ei oo kauhee lumipyry, kun äiti ei lähde meitä viemään sinne kauheessa kelissä! ;o eli pidelkääs peukkuja lukijat, että on hyvä keli :)

Wiz Khalifa on niin hot !! _____

Päivän fiiliksen toivat biisit:

Wiz Khalifa- On My Level

Wiz Khalifa- Black And Yellow

Wiz Khalifa- Till I'm Gone

-Liberian Girl